Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente și infracțiuni rutiere

Evenimente și infracțiuni rutiere

La data de 02 martie a.c.,ora 11.20 polițiștii rutieri careieni au fost sesizați despre faptul că la Spitalul municipal Carei s-a prezentat o persoană de sex feminin care, reclama faptul că, în jurul orei 10.30 ar fi fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Carei. Din verificările efectuate oamenii legii au stabilit că Nicoleta H., în calitate de pieton a traversat starda prin loc marcat și semnalizat corespunzător la intersecția Străzilor Corneliu Coposu și Mihai Viteazul din Carei și a fost accidentată de un autoturism marca Audi , al cărui conducător auto s-a oprit, iar după o discuție purtată cu victima și-a continuat deplasarea. Polițiștii au reușit în scurt timp identificarea persoanei care a condus autoturismul, Maria B., în vârstă de 39 de ani, nu a acordat prioritate de trecere pietoanei angajate în traversarea regulamentară a străzii. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a numitei Nicoleta H.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
Ieri după-amiază polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la fața locului la un eveniment rutier produs pe DN 1C, în localitatea Iojib. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări: Zoltan C. , în vârstă de 33 de ani, a condus autoturismul marca Honda și nu a acordat prioritate de trecere numiților Arpad M. și Erzsebet M. , care în calitate de pietoni erau angajați în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător. În urma impactuluia rezultat rănirea ușoară a pietonilor. Atât conducătoului auto cît și victimelor le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Luni, în jurul orelor 21.20 polițiștii rutieri din Ardud au identificat în trafic pe DN 19/A autoturismul marca VW, care avea aplicate plăcuțe cu număr de circulație provizoriu. La volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 17 ani, din Satu Mare . În urma controlului efectuat s-a stabilit că valabilitatea numărului de circulație era expirată dn data de 03 decembrie 2013, iar numărul a fost atribuit unui alt autoturism, marca BMW. De asemenea tânărul nu poseda permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehivicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
La data de 03 martie a.c., ora 03.30 polițiștii de ordine publică din Carei, au depistat în trafic, pe strada Simion Bărnuțiu din localitate, autoturismul marca Opel la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvărșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
În toate cazurile persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente