Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente și infracțiuni rutiere

Evenimente și infracțiuni rutiere

La data de 20 aprilie 2015, ora 08.22 pe bulevardul Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare a avut loc un accident rutier.
Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare s-au deplasat la fața locului și au stabilit în urma cercetătilor efectuate că o femeie în vârstă de 34 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen și a accidentat pe Caroly C. care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără a se asigura corespunzător.
În urma evenimentului a rezultat accidentarea ușoară a pietonului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, atât ei cât și victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Luni, în jurul prânzului polițiștii rutieri negreșteni au intervenit la fața locului la un eveniment rutier produs pe raza localității Turț, județul Satu Mare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Ana M. în timp ce conducea un atelaj cu tracțiune animală s-a dezechilibrat și a căzut din atelaj, accidentându-se ușor.
Victima în vârstă de 62 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde în urma investigațiilor efectuate a fost diagnosticată cu contuzii la nivelul feței. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În cursul zilei de ieri polițiștii Secției Gherța Mică au depistat în trafic, pe raza localității Gherța Mare, județul Satu Mare, un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea un moped. În urma controlului efectuat s-a stabilit că Dumitru B.

nu poseda permis de conducere de nici o categorie, iar mopedul nu era înmatriculat.
Polițiștii rutieri sătmăreni au identificat în trafic, la data de 20 aprilie a.c., în jurul orelor 23.30, pe strada Vulturului, din municipiul Satu Mare, autoturismul marca Opel, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.
În urma controlului efectuat s-a constatat că Iosif B. nu poseda permis de conducere de nici o categorie.
În cele două situații menționate anterior s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în primul caz și pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente