Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente și infracțiuni rutiere

Evenimente și infracțiuni rutiere

politia permise bistrita

La data de 17 mai 2015, ora 05.45 pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulație.
Polițiștii Biroului Rutier au stabilit din cercetările efectuate faptul că Florin B., de 21 de ani a condus autoturismul marca Audi, iar pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un copac.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care, a indicat o concentrație de 0,98 mg/l alcool puer în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un alt eveniment rutier s-a produs ieri după prânz, în localitatea Halmeu, județul Satu Mare.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier care, au constatat că un tânăr în vârstă de 27 de ani, a condus motocicleta, marca Suzuki, pe DN 1C, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pierdur controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare.
Și în acest caz, în urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și în primul caz și pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Duminică noaptea polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale care a avut loc pe strada Amațului, din municipiul Satu Mare.
Vlad T. a condus autoturismul marca Skoda și a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Ford, care era parcată. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente