marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleExecuție în stil mafiot: Piteștean ucis în fața blocului cu șase focuri...

Execuție în stil mafiot: Piteștean ucis în fața blocului cu șase focuri de armă

pistol_67093200Asupra bărbatului au fost trase șase gloanțe, care l-au lovit în zona feței, pieptului și piciorului drept. Atacul a avut loc în jurul orelor 23:20. Anchetatorii încearcă să dea de urma atacatorilor. Oamenii legii iau în calcul atât ipoteza unei răfuieli mafiote cât și a unui conflict spontan. Potrivit reprezentanților IPJ Argeș,

Incidentul a avut loc în cartierul piteștean Prundu, el fiind anunțat de către un localnic la serviciul unic de urgență 112, care a spus că s-au tras șase focuri de armă. „A fost raportat un incident la 112, ne-am deplasat la fața locului, unde s-au tras focuri de armă. Bărbatul avea între 30 și 35 de ani, nu s-a stabilit identitatea lui, sunt câteva cartușe în jurul cadavrului. Ancheta este în desfășurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, comisarul șef Dănuț Dinu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș pentru a încerca salvarea bărbatului, însă acesta era decedat. „Este vorba despte un bărbat de 30 – 35 de ani, cu multiple plăgi împușcate în torace și membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală și transportat la morga din Pitești în vederea efectuării necropsiei”, a declarat doctorul Adriana Tocaci, de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș.

Bărbatul care a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 a declarat că a auzit cel puțin șase focuri de armă, iar cel care a tras a fugit imediat, existând suspiciunea unei răzbunări sau a unei reglări de conturi. Bărbatul împușcat, care avea în jur de 35 de ani, locuia singur într-un apartament din blocul în fața căruia a fost împușcat. La ora transmiterii acestei știri, polițiștii au izolat zona și continuă cercetările pentru identificarea victimei și a persoanei care a tras.

Un polițist din București și o altă persoană sunt audiați, marți, la sediul Parchetului Tribunalului Argeș, în cazul bărbatului împușcat mortal în stradă, la Pitești, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit anchetatorilor, polițistul audiat este din București și lucrează ca subofițer la Secția 14 Poliție. Anul trecut, el a reclamat că arma personală, un pistol de calibru nouă milimetri, cumpărat în 2011, i-a fost furată din casă. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, polițistul din București era prieten cu victima și vindeau împreună mașini.

Procurorul criminalist Ion Anghelescu de la Parchetul Tribunalului Argeș declara că bărbatul a fost împușcat cu o armă de calibru nouă milimetri, în „două reprize” de câte două-trei focuri. El a precizat că sunt luate în calcul mai multe variante, între care și o reglare de conturi, în condițiile în care există indicii că victima ar fi făcut parte din clanul Sportivilor din Pitești. „A fost împușcat cu armă letală, armă cu glonț, se pare de calibru nouă milimetri. Am găsit câteva tuburi la fața locului, s-a tras în două reprize câte două-trei focuri. E împușcat în piept. Cine a tras, a tras cu intenția de a-l omorî. Avem un traseu de câțiva zeci de metri în care victima și-a abandonat lucrurile pe care le avea. Au fost față în față se pare victima cu agresorul. Există și date că victima ar fi avut un conflict, că a fost amenințat, verificăm această ipoteză, verificăm și dacă este o reglare de conturi, dar nu ne putem pronunța acum, luăm în calcul și faptul că victima este o persoană din lumea interlopă în întocmirea cercului de suspecți”, a declarat procurorul de la Parchetul Tribunalului Argeș.

Realitatea.net

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente