vineri, mai 24, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareExpoziția de Pictură Cristina Maria Moldovan

Expoziția de Pictură Cristina Maria Moldovan

Miercuri 17 Mai 2017 ora 1500 va avea loc vernisarea expoziției de pictură a artistei Cristina Moldovan. Artista sătmăreană a absolvit Școala de Artă din Satu Mare. Dorea să ajungă creatoare de modă însă viața i-a hărăzit altă soartă. După ce ajunge în pensie se întoarce la plăcerea copilăriei de a crea ocupându-se de grafică, pictură pastel, pictură în ulei, de stilul plaine aire. Pictează peisaje viu colorate, îi place mult liniștea de la țară, satul fiind present în cele mai multe peisaje al ei. Este preocupat de natură statică, fiind înrobit de frumusețea florilor, peisajele de iarnă, primăvară, vară toamna inundă creația ei.
Este singura pictoriță care se ocupă de stilul ”Raionare”. Cristina participă la majoritatea Taberelor de Creație organizate în județ, dar este oaspete frecvent și la taberele naționale și internaționale.
Expoziția de Miercuri este una votivă, fiind organizată în amintirea surorii pierdute de curând. Vernisajul va avea loc în Galeria Centrului, str. M. Viteazul Nr. 32.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente