Acasă Locale Expoziție de artă contemporană israeliană la Muzeul de Arta Satu Mare

Expoziție de artă contemporană israeliană la Muzeul de Arta Satu Mare

poza-5282_1O expoziție de artă contemporană va fi vernisată miercuri, 17 iulie, de la ora 18.00, la parterul Muzeului de Artă din Satu Mare. Expozanții, un grup de cinci artiști israelieni, au în comun faptul de a fi născuți în România dar trăiesc de mulți ani în Israel.

Grupul îi are în componență pe: Arie Berkovitz, Digi Dekel, Belu Simon Făinaru, Yehudit Matzkel și Philip Rantzer.

Expoziția a mai fost organizată în România, la Muzeul Național de Artă Cluj Napoca și la Bistrița, iar artiștii au mai fost prezenți pe simezele românești și în alte expoziții de grup sau personale, precum și în proiecte comune cu artiști români, la noi în țară sau prin intermediul Institului Cultural Român la Tel Aviv.

Expoziția cuprinde lucrări de fotografie prelucrată, grafică și sculptură. Fiecare dintre artiști a avut expoziții în mari centre culturale ale lumii: Tokio, Bremen, Geneva, Milano, Chicago, Bruxelles, Melbourne, Paris, etc.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente