Acasă Locale Stiri Satu Mare Expoziție de pictură în culorile toamnei la Biblioteca Județeană Satu Mare

Expoziție de pictură în culorile toamnei la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană, sub patronajul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Palatul Copiilor Satu Mare, organizează miercuri, 29 octombrie, vernisajul expoziției de pictură și obiecte de design ambiental, intitulată sugestiv „Culorile toamnei”.

Evenimentul inițiat și derulat de Secția de împrumut pentru copii din cadrul instituției de cultură, va debuta la ora 1600, în Sala multimedia.

Expoziția va cuprinde lucrări realizate de cursanți ai atelierelor și cercurilor din cadrul Palatului Copiilor precum „Atelierul fanteziei”, coordonat de profesoara Mădălina Dragoș; „Cercul de pictură”, coordonat de profesoara Szemak Zsuzsa și „Cercul de Origami și Design ambiental”, în coordonarea profesoarei Sarvady Edit.

Această activitate vine în completarea expoziției tematice de carte și de promovarea colecțiilor, cu același nume, „Culorile toamnei”, găzduită de standul expozițional din incinta Secției pentru copii.

„Principalele obiective ale acestei activități sunt stimularea creativității în rândul tinerelor generații, promovarea copiilor talentați și atragerea de noi parteneri alături de Biblioteca Județeană Satu Mare. Inițiativa noastră a fost primită cu mare entuziasm, atât de către conducerea Palatului Copiilor, cât și de către doamnele profesoare care coordonează activități în cadrul diferitelor cercuri și ateliere de creație artistică, fapt ce ne determină să privim cu optimism spre proiecte și programe viitoare, organizate în parteneriat.”, a declarat Lacrima Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Județene Satu Mare.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai Palatului Copiilor, profesori coordonatori, copiii care frecventează diferite cercuri artistice, însoțiți de familiile lor, jurnaliști, publicul larg.

O parte din lucrările expuse vor fi donate bibliotecii, cu scopul de a crea o ambianță plăcută în spațiile destinate activităților pentru copii, atât la sediul central, cât și la cele trei filiale de cartier.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente