Acasă Locale Stiri Satu Mare Expoziție foto inedită: ” Shapes and Shadows” la Muzelui Județean

Expoziție foto inedită: ” Shapes and Shadows” la Muzelui Județean

Secția de Artă a Muzelui Județean Satu Mare vă invită la o expoziție foto inedită: ” Shapes and Shadows”, semnată de artistul fotograf Robert Costea.
Ideea proiectului are ca sursă de inspirație un articol de acum câțiva ani, publicat pe un site american, având ca temă imaginea deformată, datorită retușării excesive, a corpului uman care ajunge la public via canalele media (indiferent de natura acestora).
Expoziția constă din 28 de imagini selectate din peste 2000 de instantanee, realizate pe parcursul a doi ani. Proiectul s-a finalizat destul de greu datorită dificultăților întâmpinate, în special atunci când trebuie să găsești modele care să fie deschise și dispuse pentru acest gen de fotografie.
Lucrările expuse sunt cu vânzare, iar suma rezultantă va fi donată unui ONG care are ca obiect de activitate acțiuni cultural-sociale.
Expoziția a cărui vernisaj va avea loc joi 5 martie 2015, ora 17.00, la Muzeul de Artă (P-ța Libertății nr.21), va fi onorată de prezența actorului Radu Bota.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente