Acasă Locale Stiri Satu Mare Expropierile pentru centura sătmarulul mai durează

Expropierile pentru centura sătmarulul mai durează

Expropriații de la Centură mai trebuie să aștepte cel puțin un an de zile până își vor primi despăgubirile, a declarat astăzi viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, menționând totodată că această situație continuă să persiste din cauza unor greșeli în studiul de fezabilitate.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, ce a avut loc, joi, 29 august, viceprimarul Adrian Albu a ținut să aducă în discuție situația exproprierilor pentru Centură, spunând că este încontinuu luat la întrebări, cu toate că nu joacă un rol decisiv în rezolvarea acestei probleme.

Albu a declarat că licitația pentru desemnarea unei firme care să facă o cadastrare este în derulare încă din ianuarie. Acesta a mai spus că este nevoie de șase luni pentru efectuarea cadastrului, apoi urmează întocmirea proceselor verbale, iar mai apoi, între trei și șase luni, este nevoie de o altă Hotărâre de Guvern. Abia după ce toate aceste condiții sunt îndeplinite se va putea face și plata sumelor. Pentru a pune punctul pe ,,i”, Albu s-a rezumat în a spune că este vorba de o situație ,,foarte stufoasă și foarte cretină”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente