luni, iunie 17, 2024
AcasăSportLocalFc Olt Slatina i-a produs Olimpiei prima înfrângere pe teren propriu

Fc Olt Slatina i-a produs Olimpiei prima înfrângere pe teren propriu

Olimpia Satu Mare a suferit vineri, prima înfrângere pe teren propriu, în meciul etapei a XVIII-a a Ligii a II-a la fotbal. „Galben albaștrii” au fost învinși de formația FC Olt Slatina cu scorul de 1-0.

Elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Mircea Bolba au făcut un meci destul de slab în această după masă pe teren propriu. Nimeni nu se aștepta ca Olimpia să piardă, dar într-un meci pierzi și câștigi, iar sătmărenii au pierdut pentru prima dată în fața propriilor suporteri.

Oltenii le-au creat probleme „galben-albaștrilor” având primul șut pe poartă încă din minutul 5 prin Pavel Alin. Trei minute mai târziu Bujor a încercat să șuteze la poartă însă a fost blocat de oaspeți. Și… cam atât cu fazele periculoase ale Olimpiei pentru această repriză. În mintul 21 oltenii au deschis scorul prin Bardu care a profitat de faptul că Anca a ieșit prea mult din poartă, iar printr-un lob simplu a înscris.olimpia_bostina

Scorul la pauză a fost 1-0 pentru oaspeți. În partea a doua a jocului, Anghelina a șutat puternic la poarta gazdelor, dar balon a trecut puțin pe lângă. Primul șut pe poartă al Olimpiei a avut loc abia în minutul 65 prin Iuhas, dar fără noroc.

olimpia_2Au urmat apoi două ocazii mari, Boștină a șutat din apropiere, dar a respins Mogoșanu, iar un minut mai târziu Feier a încercat să înscrie, dar nici de această dată mingea nu a vrut să intre în poartă. În minutul 78 același Boștină a trimis mingea puțin peste poartă și astfel, Olimpia a pierdut cele trei puncte puse în joc.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca – Muntean, Ene, Bălău (78 Mureșan), Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf (46 Lemac), Villand, Faur ( 58 Feier), Bujor, Boștină.

olimpia_echipaAntrenorul celor de la  FC Olt Slatina, Daniel Oprescu, a declarat că „A fost un meci de luptă, un meci pe care ei meritau să îl câștige din prisma numeroaseor ocazii pe care le-au avut. A fost un meci cum puține mai putem vedea în Liga a II-a” , acesta a mai spus că ei se mulțumeau și cu un punct.

 

Cât despre antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik a delcarat “ Am jucat cu o echipa care știe să se apere, știe să țina de rezultat cu orice preț, care și-au atins scopul. Am vazut și meciul de la Târgu Mureș și pot spune că au tras la indigo ambele meciuri, ei și-au urmărit interesul. Au tras de timp. Au fost trei ocazii mari, din păcate asta este, nu a intrat golul, ei au reușit și eu îi felicit. “

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente