Acasă Sport National FCSB a învins categoric Botoșaniul

FCSB a învins categoric Botoșaniul

Echipa antrenată de Toni Petrea, FCSB s-a impus categoric pe teren propriu, sâmbătă, cu scorul de 4 la 1 împotriva formației antrenată de Marius Croitoru. La oaspeți, antrenorul nu a putut sta pe banca, fiind suspendat, iar lotul moldovenilor fiind străpuns cu multe cazuri de COVID.

FCSB a reușit să învingă grație celor două duble marcate de Dennis Man și căpitanul echipei Florin Tănase, cei care au ajuns amândoi la câte 9 goluri înscris în acest sezon, fiind de atlfel golgheterii campionatului.

Botoșaniul a deschis tabela, marcând prin Florescu în minutul 19 printr-o reușită de la distanță. FCSB nu a fost condusă mult timp, deoarece la o centrare în fața porții, apărarea oaspeților s-a bâlbâit, iar atacantul arădean, Dennis Man, a împins mingea în poartă.

Roman a mai avut o ocazie periculoasă, dar Vlad a intervenit providențial.

În repriza a doua, Botoșani nu a mai existat pe teren, Moruțan a fost faultat clar în careu de Țigănașu. Căpitanul Florin Tănase a executat perfect lovitura de pedeapsă, portarul advers nu a putut evita golul, chiar dacă a ghicit colțul. 

La un minut distanță, Olimpiu Moruțan i-a pasat în care aceluiași Dennis Man, acesta s-a distrat puțin cu apărarea adversă înainte să înscrie cu un șut pe jos la colțul scurt.

În minutul 71 Florin Tănase execută excelent o lovitură liberă de la peste 30 de metri direct în vinclul porții, lăsându-l pe Hankic fără șansă.

Cu această victorie, echipa patronată de Gigi Becali profită de pașul greșit făcut de Craiova pe teren propriu cu Chindia și trece pe primul loc, la egalitate de puncte cu formația craioveană, dar cu un golaveraj mai bun. 

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente