Acasă Sport National FCSB egalată în ultimele minute de Chindia

FCSB egalată în ultimele minute de Chindia

Echipa antrenată de Bogdan Vintilă a fost egalată pe finalul ultimei partide din sezonul regulat al Ligii I, de Chindia Târgoviște, după un meci în care s-a chinuit sa găsească drumul spre golul de 2-0, gol care dădea senzație de liniște pentru echipa patronată de Gigi Becali.

 

„Nu contează cu cine jucăm. Eu aş vrea cu CFR primul meci, dar nu se poate. Eu cred că Astra şi Botoşani vor învinge, iar noi vom fi pe locul 5. Nu vreau scenariul acesta, dar e posibil. Asta înseamnă că primul meci din playoff va fi cu Craiova, locul 2,” a spus Gigi Becali într-o intervenţie la Fotbal Club.

 

Gigi Becali ţine pumnii oltenilor în derby-ul de duminică seara cu CFR Cluj, „ar fi bine să bată Craiova! Ca să mai avem şanse la titlu să rămână cum este acum. Eu cred că tot cu CFR ne batem la titlu,” a dezvăluit patronul FCSB .

 

„Acum consider că nu mai suntem favoriţi la câştigarea campionatului. Ajunsesem la un moment dat într-o anumită poziţie, dar nu am putut menţine ritmul şi acum ne-am depărtat. Situaţia trebuie să ne dea de gândit individual şi colectiv. ” a declarat antrenorul lui FCSB după meci.

 

Și suporterii au fost deranjați de ultimele rezultate ale Fcsb-ului

 

 

După partidă, câțiva din jucători au mers alături de suporteri, vizibili deranjați de rezultatul cu Chindia Târgoviște, fanii i-au ”apostrofat” pe jucători: „Ascultaţi! Nu se poate aşa ceva, nu se poate! La meciul cu Dinamo, la fel. Am venit 9.000 de oameni ca să facem atmosferă. 9.000!!! Şi acum nu-i baţi nici pe ăştia?! Lăsaţi-vă de fotbal! Băi, ce faci? Vreți să facem altceva, să ajungem la alte chestii? Nu vă e ruşine? Vă bateţi joc de noi, de toţi?”, a spus Mustață.

 

 

Bogdan Vintilă are un început de 2020 dezastruos, rezultate care seamană mai mult cu rezultatele unei echipe de mijlocul clasamentului, nu ale unei echipe care își dorește să se încorojoneze campioană la finalul campionatului. Cu o victorie în cinci meciuri, două egaluri și două înfrângeri, Vintilă are treabă serioasă în play-off daca încă mai speră la titlu.

 

Meciurile FCSB în 2020:

CFR Cluj – FCSB 1-0

Voluntari – FCSB 1-2

FCSB – Academica Clinceni 0-0

Dinamo – FCSB 2-1

FCSB – Chindia Târgoviște 1-1

- Advertisment -

Cele mai populare

Metode de atenuare a stresului

Stresul este un factor ce ne destabilizează viețile, de aceea e important să știm să-l controlăm. Stresul a devenit acest...

Deznădejdea nu este creştinească! Dumnzeu este speranță, lumină și iubire!

Deznădejdea se împuterniceşte, căci se hrăneşte din ea însăşi. Când deznădejdea este mai puternică, se pierde nădejdea. Ne simţim despărţiţi de Dumnezeu...

Evaluare Națională 2021.Adaptarea la pandemie și școala online

Pe fondul pandemiei și a școlii online, Ministerul Educației a decis să adapteze programa pentru examenul de evaluare națională și să elimine...

Ordonanță de urgență pentru companiile din domeniul Horeca

Principiul "primul venit, primul servit" a fost eliminat din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind măsurile de sprijin pentru companiile din domeniul...

Comentarii recente