Acasă Sport International  Real Madrid a pierdut un om important pentru duelul cu Man. City

 Real Madrid a pierdut un om important pentru duelul cu Man. City

Real Madrid a întâlnit sâmbătă seară pe Levante, în deplasare și a pierdut cu scorul de 1 la 0, lăsându-se astfel devansată de Barcelona în lupta pentru locul 1 chiar înainte de marele El Clasico. Levante, echipă care pierduse 5 din ultimele 6 întâlniri. Revenit ca titular, Eden Hazard a avut una dintre marile ocazii în minutul 39 din pasa lui Benzema. Apoi Modric a încercat să aducă echipa lui Zidane în avantaj înainte de pauză.

 

În minutul 54, Hazard a scăpat singur cu portarul Aitor, dar goalkeeperul gazdelor a reuşit să-l blocheze. Belgianul a ieşit apoi în minutul 67, acuzând o lovitură la gleznă. Trupa lui Zidane a atenuat asediul şi Levante a profitat cu un supergol marcat de căpitanul Morales.

 

Benzema putea aduce egalarea din pasa lui Vinicius, dar apărarea gazdelor a reuşit să evite golul.

 

Pentru galactici urmează meciul cu Manchester City, din optimile UEFA Champions League, miercuri, de la ora 22.00, în direct pe Digi Sport 1.

 

 

După ce  a ieșit de pe teren, Hazard a fsot văzut cu gheață la glezna piciorului drept, glezna care i-a mai adus probleme în trecut, ținându-l departe de teren aproape trei luni.

 

„Hazard a fost lovit la gleznă. A fost lovit în gleznă la care a mai fost accidentat anterior. Trebuie să facem mai multe teste, dar nu arată deloc bine „, a spus Zinedine Zidane într-o coferință de presă.

 

„Am eșuat la cel mai important lucru în fotbal, să marcăm. Nu este bine, pentru că am pierdut 5 puncte într-o săptămână, dar acesta este fotbalul”, a adăugat Zidane.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente