Acasă Sport International  Real Madrid a pierdut un om important pentru duelul cu Man. City

 Real Madrid a pierdut un om important pentru duelul cu Man. City

Real Madrid a întâlnit sâmbătă seară pe Levante, în deplasare și a pierdut cu scorul de 1 la 0, lăsându-se astfel devansată de Barcelona în lupta pentru locul 1 chiar înainte de marele El Clasico. Levante, echipă care pierduse 5 din ultimele 6 întâlniri. Revenit ca titular, Eden Hazard a avut una dintre marile ocazii în minutul 39 din pasa lui Benzema. Apoi Modric a încercat să aducă echipa lui Zidane în avantaj înainte de pauză.

 

În minutul 54, Hazard a scăpat singur cu portarul Aitor, dar goalkeeperul gazdelor a reuşit să-l blocheze. Belgianul a ieşit apoi în minutul 67, acuzând o lovitură la gleznă. Trupa lui Zidane a atenuat asediul şi Levante a profitat cu un supergol marcat de căpitanul Morales.

 

Benzema putea aduce egalarea din pasa lui Vinicius, dar apărarea gazdelor a reuşit să evite golul.

 

Pentru galactici urmează meciul cu Manchester City, din optimile UEFA Champions League, miercuri, de la ora 22.00, în direct pe Digi Sport 1.

 

 

După ce  a ieșit de pe teren, Hazard a fsot văzut cu gheață la glezna piciorului drept, glezna care i-a mai adus probleme în trecut, ținându-l departe de teren aproape trei luni.

 

„Hazard a fost lovit la gleznă. A fost lovit în gleznă la care a mai fost accidentat anterior. Trebuie să facem mai multe teste, dar nu arată deloc bine „, a spus Zinedine Zidane într-o coferință de presă.

 

„Am eșuat la cel mai important lucru în fotbal, să marcăm. Nu este bine, pentru că am pierdut 5 puncte într-o săptămână, dar acesta este fotbalul”, a adăugat Zidane.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente