duminică, decembrie 3, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smFemeie bătută de concubin în nenumărate rânduri

Femeie bătută de concubin în nenumărate rânduri

Clipe de coșmar trăite de o sătmăreancă, după ce a fost bătută de concubin. Totul a început de la o afirmație a fiului lor, care i-a dezvăluit tatălui că este gay.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 10.08.2023, o femeie a reclamat că a fost supusă unor acte de agresiune și abuz din partea concubinului ei. Aceasta susține că în timp ce se afla acasă, în pat, din cauza unor probleme de sănătate, concubinul ei s-ar fi întors de la muncă și ar fi început să o înjure pe ea și pe copilul lor, în vârstă de 7 ani.


Potrivit femeii, în cameră se afla și fiul ei, în vârstă de 20 de ani, alături de un prieten. Aceștia au asistat la momentele de abuz. După ce a înjurat-o și a lovit-o de mai multe ori, bărbatul a încercat să o stranguleze cu un lănţişor de aţă pe care îl avea la gât. Fiul cel mai mare a sunat la poliție pentru a raporta incidentul. Acesta susține că nu este prima dată când mama sa a fost agresată de către concubin.

Femeia le-a spus polițiștilor că partenerul său consumă alcool frecvent și că, ulterior, devine agresiv. Ea a spus că îi este teamă de el și că nu de puține ori a fost supusă unor astfel de atacuri verbale și fizice. Bărbatul le-a spus polițiștilor că certurile au început în urma unui conflict cu copilul cel mic, care i-ar fi dezvăluit că este gay. El neagă acuzațiile de violență fizică, afirmând că s-a așezat pe femeie, dar doar după ce aceasta l-ar fi lovit.

În urma acestor acuzații, instanța a dispus eliberarea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 2 luni care îl obligă pe bărbat la păstrarea unei distanțe de cel puțin 50 de metri față de femeie și copii.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente