luni, iulie 22, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smFotbaliștii de la CSM Olimpia așteaptă cu încredere startul noului sezon al...

Fotbaliștii de la CSM Olimpia așteaptă cu încredere startul noului sezon al ligii a 3-a

Joi, la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, antrenorul echipei de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Cosmin Iuhas, și căpitanul Zsiga Ervin au vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre perioada de pregătire de șapte săptmămâni, și despre primul meci din campionatul ligii a 3-a, ce se va disputa sâmbătă, 26 august împotriva echipei ACS Crișul Sântandrei. Această partidă va începe la ora 18 pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan.

Cosmin Iuhas, antrenor

„Au fost șapte săptămâni în care am încercat să formăm un lot și o echipă cât mai competitivă, cât mai omogenă, un vestiar cât mai puternic și cât mai pregătit pentru ceea ce ne așteaptă de sâmbătă încolo. Cred că în mare parte am reușit. Așteptăm cu mare încredere începutul de campionat. Tot ce am lucrat în aceste șapte săptămâni, sper să se reflecte în jocul de sâmbătă și în jucurile care urmează în campionat.

Adversarul de sâmbătă este o echipă nou promovată, cu câțiva jucători de experianță. Aici mă refer în primul rând la Oros și Hora, doi jucători, care au meciuri și în cupe europene. Dar asta nu trebuie să ne sperie. Suntem pregătiți să facem trei puncte.

Pentru mine, obiectivul care-mi propun, să câștig fiecare meci. Primul meci e cel mai important. Cred, că echipa și băieții care sunt în acest vestiar, au capacitatea și sunt puternici, ca să obțină obiectivul care la propus conducerea și stafful tehnic. Pentru asta trebuie să câștigăm fiecare joc.”

Zsiga Ervin, căpitanul echipei

„Mă bucur, că mai încep un nou sezon aici, la CSM Olimpia Satu Mare. Aștept cu nerăbdare meciul de sâmbătă. Ne gândim pozitiv, ne-am pregătit bine, avem mulți băieți tineri în lot dornici de preformanță. Sunt sigur, că vom începe cu dreptul. Avem noroc să jucăm primul meci din sezonul acasă, în fața propriilor suporteri, pe care-i așteptăm în număr cât mai mare, să fie o atmosferă plăcută în stadion, iar noi să adunăm cele trei puncte.

Dacă vom aborda fiecare meci așa, cum ne dorim cu toții, părerea mea este, că avem șanse mari să terminăm în primele două locuri în serie. 

Mă bucur că în serie aavem mai multe echipe din zonă, în acest fel fiecare meci poate fi una, cu atmosferă bună. Lumea vine la meciurile cu Baia Mare, cu Zalăul, cu Victoria Carei. Acuma precis vor venii în număr mare suporteri și la meciul cu FC Olimpia MCMXXI. Mie îm place să joc într-o atmosferă frumoasă, decât »în câmp«, în fața al câtorva spectatori.”

Vă reamintim, că la meciul de sâmbătă, și la fiecare meci programat pe propriul teren, se vor pune în vânzare bilete la preț de 8 lei. Copii sub 14 ani au gratuitate. Biletele se vor putea procura la stadion, înaintea începerii meciurilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente