29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăLocaleFemeie strivită de mașină în cimitir. Bunica s-a pus în fața mașinii...

Femeie strivită de mașină în cimitir. Bunica s-a pus în fața mașinii care a luat-o la vale. În interior era nepotul ei

Tragedie fără margini în localitatea Gherța Mică din județul Satu Mare. O femeie a murit călcată de mașină chiar în cimitirul din localitate.

Potrivit informațiilor obținute de Jurnalul de Satu Mare, femeia în vârstă de aproximativ 48 de ani s-a dus în cimitir să se intereseze cum decurg lucrările la mormântul soțului ei decedat în urmă cu aproximativ doi ani, în Franța. Aceasta era însoțită de nepoțelul ei în vârstă de 5 anișori.

Din primele informații reiese că femeia nu și-ar fi asigurat corespunzător mașina, care a început să o ia la vale, cimitirul fiind în pantă.

Văzând că mașina începe să coboare, aceasta ar fi încercat să se pună în fața autoturismului și să îl oprească, deoarce în interior era copilașul, nepoțelul ei. Copilașul a scăpat fără nicio lovitură, însă gestul salvator, bunica l-a plătit cu viața.

Anul trecut, aceasta și-ar fi pierdut și tatăl. Victima are două fete plecate și ele la muncă în străinătate.

Pe această cale transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!

„În acest moment, 8 subofițeri intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, si două ambulanțe SMURD, una cu echipaj de prim-ajutor și cea de-a doua de terapie intensivă mobilă, pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale unei victime, rezultată în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Gherța Mică”, a transmis la acea dată ISU Satu Mare.

FOTO: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente