Acasă sus Astăzi începe festivalul Culturii Japoneze la Satu Mare

Astăzi începe festivalul Culturii Japoneze la Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare în colaborare cu Asociația Cercul ,,Prietenii Japoniei” invită sătmărenii să participe la un eveniment inedit pentru municipiu ,, Festivalul Zilele Culturii Japoneze” care va avea loc în perioada 17 – 22 iunie 2014.

În toată această perioadă în spațiul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu din Casa de Cultură a Sindicatelor vor fi amenajate ateliere de origami, kirigami, chirimen etc., vor avea loc expoziții, vizitatorii vor putea viziona filme și vor putea degusta mâncăruri specifice.

Programul evenimentului:

  • Marți 17 iunie – ora 17:00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului ,,Zilele Culturii Japoneze 2014
  • Marți 17 iunie – între orele 17:00 și 18:00 va avea loc un vernisaj urmând ca la 18:30 până la 20:45 să se difuzeze proiecția filmului Amida – do Dayori”
  • Miercuri 18 iunie – între orele 15:00 și 17:00, Atelierul Origami va prezenta arta plierii hârtiei, urmat de Atelierul Kirigami cu prezentarea artei tăierii hârtiei, la ora 18:00.
  • Joi 19 iunie – între orele 15:00 și 17:00 va avea loc Degustare Udon, a tăiețeilor tradiționali japonezi iar la ora 18:00, Atelierul Chirimen expune păpușile japoneze.
  • Vineri 20 iunie – între orele 15:00 și 17:00, Atelierul Etegami expune felicitările pictate, urmat de Atelierul Shuji cu caligrafie japoneză.
  • Sâmbătă 21 iunie – între orele 15:00 și 17:00, Atelierul Kitsuke va prezenta îmbrăcarea Kimonoului.
- Advertisment -

Cele mai populare

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Echipă și haită

Între luminoasa solidaritate de echipă și înnegurata cârdășie de haită există un abis pe care nici un fel de argumentație de pragmatism...

Lege în SUA care va permite vaccinarea copiilor mai mari de 11 ani, fără acordul părinților

Pe 7 octombrie 2020, în timpul unei întâlniri virtuale programate în grabă, patru membri ai Consiliului Districtului Columbia, SUA, care alcătuiau Comitetul...

Italia, protestează violent

Proteste de stradă în Torino și Milano din cauza noilor măsuri antipandemice! Acestea s-au transformat în confruntări cu poliția și atacuri violente...

Comentarii recente