vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareFestivalul „Zestrea Oașului” - un real succes

Festivalul „Zestrea Oașului” – un real succes

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, senatorii Șerban Nicolae și Gabriel Leș, dar si personalitati locale si judetene au participat sambata, 18 august, la Negresti-Oas, in prima zi a manifestarilor dedicate Zilelor Orasului.
„Le mulțumesc distinșilor oaspeți care au răspuns invitației noastre și au participat la manifestările pe care le-am organizat în prima zi a Zilelor Orașului – festivalul negreștenilor și oșenilor de pretutindeni, pe care îl organizăm sub egida Centenarului Marii Uniri: ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, senatorii Șerban Nicolae și Gabriel Leș, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Florin Iura, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Radu Roca, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, președintele Consiliului Județean Satu Mare Csaba Pataki, președintele ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi, consilieri județeni, municipali și locali, primari din tot județul, directori de instituții, o delegație din orașul înfrățit Teacevo din Ucraina și lista ar putea continua. Vă mulțumesc și vouă, dragi negreșteni și prieteni, pentru că ați venit în număr mare, pentru că ați fost gazde ospitaliere pentru invitații noștri.
Ministrul românilor de pretutindeni a oferi flori celor doi copii, Maria şi Mihai, care au împlinit zece ani.
“Pentru că vorbim de tradiţia poporului român, ce poate fi mai frumos decât să îi vedem pe aceşti copii îmbrăcaţi în hainele populare. Felicitări părinţilor şi copiilor care îi încurajează”, a spus Natalia Intotero.
Primul concert a fost al folkistului Geroge Negrea, care le-a cântat oşenilor piesa românilor plecaţi din ţară urmat de WHAT`S UP și IRINA RIMES.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente