Acasă Sursa: Politia Satu Mare CRIMA si VIOL. Fetița de 10 ani a fost găsită MOARTA într-un...

CRIMA si VIOL. Fetița de 10 ani a fost găsită MOARTA într-un sac de plastic – VIDEO

Vivien Dragoș, copila dispărută duminică, 6 octombrie de acasă a fost găsită moartă în Lacul Cubic, în cursul după-amiezii de azi (11 octombrie). Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a Județului (IPJ) Satu Mare, Ana Petric, cadavrul micuței a fost găsit în jurul orei 16.30. Se pare, conform unor surse judiciare, că micuța a fost violată iar apoi ucisă. Din surse neoficiale am aflat că la această oră polițiștii au un suspect, un bărbat ce a fost dus la audieri. Corpul neînsuflețit a copilei a fost transportat la morgă în vederea necropsiei. Contactată telefonic purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Gabriela Pop a refuzat să dea informații cu privire la acest caz spunând doar că „la această oră se mai efectuează cercetări”.

Coordonatorul echipei de voluntari care în aceste zile împreună cu polițiștii a căutat-o pe Vivien, Daniel Someșan a declarat pentru Jurnalul de Nord Vest că „din păcate s-a acționat foarte târziu. Căutările în forță au început doar miercuri, la trei zile după dispariția fetiței. Noi aveam pistele noastre iar polițiștii pe ai lor. Dacă cineva ne dădea informații noi îi sunam pe polițiști și le spuneam despre ce este vorba dar ei nu prea comunicau cu noi”.

Criminalul
Criminalul

Vivien avea 10 anișori. Duminică s-a dus la biserică de unde nu s-a mai întors acasă. Cu toate că a fost căutată zile întregi de voluntari și polițiști, micuța nu a fost găsită până în după-amiaza acestei zile. Potrivit unui comunicat de presă, în data de 11.10.2013, în jurul orelor 23,45, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, pe inculpatul D.O., în vârstă de 23 ani, reținându-se în sarcina acestuia săvârșirea infracțiunii de viol, prevăzut și pedepsit de art.197 alin.1 și 3 C.pen. și omor calificat, prevăzut și pedepsit de art.174 alin.1 raportat la art.175 alin.1 lit.h din C.pen., constând în aceea că în data de 06.10.2013 a convins minora D.V.P., în vârstă de 10 ani, să-l însoțească până la coliba improvizată, loc în care a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, după care a strangulat-o, sperând ca în acest mod violul să nu fie descoperit, după care a aruncat cadavrul. În perioada 06.102013- 10.10.2013 a participat zilnic la acțiuni de căutare a minorei, pentru a nu trezi suspiciuni organelor de poliție și aparținătorilor victimei.

Tribunalul Satu Mare a emis în cauză mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Criminalul este chiar concubinul surorii fetiței ucise, cu care are doi copii. Micuța Vivien Dragoș avea grijă de copii acestuia.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente