sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialFetiță de doar 3 ani, găsită de un echipaj de poliție pe...

Fetiță de doar 3 ani, găsită de un echipaj de poliție pe marginea drumului. Doar un miracol a făcut ca micuța să fie teafără și nevătămată

Doar un miracol a făcut ca o fetiță de doar 3 anișori, să se reîntoarcă vie și nevătămată înapoi în sânul familiei după ce a ieșit din curte și s-a aventurat la drum.

Un echipaj de poliție din Buzău s-au aflat în locul potrivit, la momentul potrivit, poate într-o intervenție divină pentru micuța Ema. Fetița de doar 3 anișori a reușit să iasă din casă, să deschidă poarta cu dorința de a pleca la școală, la fel ca fratele ei mai mare. Micuța a reușit să ajungă pe marginea unui drum județean, acolo fiind găsită de echipajul de poliție care se îndrepta către o misiune.

Poliția Română îndeamnă cititorii să nu judece, ci să învețe ceva din această întâmplare: chiar dacă sunt mici, sunt iuți și rapizi, într-o secundă se pot face nevăzuți de aceea este extrem de important să nu fie lăsați nesupravegheați.

În ultimele luni copilași mici, cel mai recent un băiețel de doi ani a decedat, după ce a căzut pe geam.

Iată mesajul Poliției Române:

”Ema, cum îi spun părinții, are o poveste a ei, drăguță pe de-o parte.
Citiți cu drag, nu judecați!

Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi, după cum vedeţi, şi-ar dori…

O zi de duminică…Mihaela şi Adrian, polițiști în Buzău, se îndreptau spre o intervenție prin apelul 112, doar că, pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situaţie ce i-a determinat să pună stop o clipă, se impunea o prioritizare a urgenţelor: o fetiţă de 3 ani, în haine de casă, dar cu ghiozdan în spate, stătea singură în proximitatea drumului judeţean 203D. Astfel, alți colegi au fost redirecționați către adresa indicată prin 112.

Mititica stătea îngândurată și se uita lung la drum. Multe cuvinte nu au reușit să scoată de la ea, așa că Mihaela a urcat-o în autospecială, pentru a o adăposti de frigul lui februarie şi au pornit împreună în căutarea părinţilor.

Mare a fost surprinderea, teama, dar şi recunoştinţa din ochii acestora, când au văzut poliţiştii la poartă, de mână cu mezina familiei.

Dornică să îşi urmeze fratele mai mare la şcoală, într-o secundă de neatenţie, plecase din camera în care se juca, a desfăcut zăvorul porţii şi a pornit la drum, neștiind că fratele ei nu plecase la școală în ziua respectivă, ci era cu tatăl plecat în oraș.

Ne bucurăm enorm pentru sincronizarea de care au avut parte și povestea are un happy end!

Să-i supraveghem cu atenţie, sunt mici, dar au pasul iute!

Şcolari sau nu, cu toţii sunt în grija noastră, a părinţilor, a cadrelor didactice, a poliţiştilor”, este mesajul postat pe Facebook de Poliția Română.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente