29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareFilomena Chifor și-a lansat noua colecție “Feminity by Filomena”

Filomena Chifor și-a lansat noua colecție “Feminity by Filomena”

Cunoscutul designer sătmărean, Filomena Chifor fost invitatul special joi, 20 martie la emisiunea „Un Show Păcătos”, în cadrul căreia și-a lansat o parte din noua ei colecție de rochii de seară. Colecția poartă numele de “Feminity by Filomena”.

Noile creații, urmăresc transformarea femeii într-o ființă elegantă și romantica prin ținutele pline de senzualitate și glamour. Materialele prețioase folosite sunt: dantela, catifeaua, mătasea, iar culorile care predomină, negrul și rozul pal.

Ele au fost concepute pentru a pune în evidentă femeia și calitățile deosebite ale ei, totodată plasând sexul frumos în centrul atenției.

Deasemenea noile creații au fost prezentate și în cadrul emisiunii Necenzurat a Adrianei Bahmuțeanu.

Pasiunea pentru modă a Filomenei Chifor a început în 2003,  după ce a obținut titlul de Miss World România 2003. Ea a practicat 6 ani modelling la București. Acolo a avut și primele prezentări de moda, ședințe foto, apariții.

„La început a fost o joaca, o idee, un gând, un vis, care în câteva luni s-a concretizat în ceea ce astăzi este un brand, by Filomena” a declarat designerul.

Aceste noi colecții, vor putea fi admirate și la Satu Mare,  vineri 28 martie la „Coco Caffe” în cadrul unui eveniment restrâns. filomena moda poză

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente