Acasă Locale Stiri Satu Mare Finanțare europeană pentru lucrări de mântuială destinate careienilor

Finanțare europeană pentru lucrări de mântuială destinate careienilor

str-Crisan

Prea mici pentru a fi observate de presa de casă a primarului Kovacs ce susține  candidatul Kovacs pentru un nou mandat, gurile de canal trântite prin oraș ies în evidență prin modul în care au fost recent realizate în cadrul Masterplanului implementat de Apaserv SA Satu Mare  prin proiectul de investiții   cofinanțat de Uniunea Europeană de extindere a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare, în valoare de 104 milioane euro.

Astăzi vi le prezentăm pe cele de pe strada Doina.

Dacă cele din cartierul MVI sunt  denivelate cu 9,5 cm diferență în jos, cele de pe strada Doina se remarcă prin înălțarea lor cu 9,5 cm.

Situația există în realitate și se poate constata oricând la fața locului.

Careienii ne-au sesizat constant și despre lucrările  de spargere a porțiunii de drum finalizate tot în cadrul Masterplanului Apaserv în  octombrie anul trecut.

În data de 29 februarie vă prezentam situația gurilor de canal ce trebuiesc deja refăcute   pe strada Crisan după recenta finalizare a loc din trimestrul IV 2015.

Buletin de Carei

canalizare-4str-doina

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente