miercuri, februarie 28, 2024
AcasăSportNationalFiul lui Viorel Hrebenciuc, va fi noul președinte executiv al Stelei

Fiul lui Viorel Hrebenciuc, va fi noul președinte executiv al Stelei

hrebenciucRezolvarea problemelor echipei Steaua București a venit de la Viorel Hrebenciuc, om de afaceri care va ajuta clubul roș-albastru cu trei milioane de euro pentru ca Steaua să supraviețuiască și să ajungă în grupele Champions League. Se pare că în conducerea stelistă va fi instalat Andrei Hrebenciuc. Fiul vicepreședintelui Camerei Deputaților urmează să ocupe funcția de președinte executiv la Steaua.

S-a încercat o rezolvare cât mai rapidă a problemelor financiare, mai ales că vestiarul “fierbe”, jucătorii plecând în vacanță fără a primi banii de mai bine de trei luni. Conducerea a început să caute un investitor care să ajute de urgență cu o sumă considerabilă, mai ales că banii primiți de la UEFA, din market pool s-au diminuat extrem de mult. Din 4,5 milioane de euro, Steaua nu a mai primit decât 500.000 de euro. Familia Hrebenciuc pare că pune umărul destul de serios pentru ca trupa lui Reghecampf să pătrundă în grupele celei mai importante competiții din lume și va susține financiar campania de transferuri.

Și pentru ca banii ce vor urma să sosească să fie drămuiți perfect, în conducerea clubului va fi instalat Andrei Hrebenciuc. Fiul deputatului se va înscăuna în funcția de președinte executiv, post care în acest moment nu este ocupat. “E și normal să știe ce se întâmplă cu banii lui, nu? Vrea să știe cum vor fi investiți. Ne-a promis că va ajuta clubul cu orice sumă, nu se pune problema de bani, doar să îi cheltuim cu cap”, au povestit surse din conducere.

surs:mediafax.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente