Acasă Sport International Mourinho a vorbit despre contractul cu Chelsea

Mourinho a vorbit despre contractul cu Chelsea

mourinhoTehnicianul Jose Mourinho a declarat, într-un interviu pentru Chelsea TV, că a durat doar cinci minute până când a decis să semneze un nou contract cu gruparea londoneză, la o discuție cu patronul Roman Abramovici.

„A fost o decizie ușoară. L-am întâlnit pe patron și în cinci minute, după câteva întrebări foarte scurte dar la obiect, am hotărât imediat. L-am întrebat pe patron: «Mă vreți înapoi?», iar el m-a întrebat: «Vrei să revii?». Și în vreo două minute decizia era luată”, a spus Mourinho.

„În carieră am avut două mari iubiri: Inter și Chelsea. Iar Chelsea este mai mult decât importantă pentru mine. A fost foarte foarte greu când am avut confruntări cu Chelsea. S-a întâmplat doar de două ori, ceea ce nu a fost atât de rău. Acum promit exact același lucru ca în 2004, cu o singură diferență de adăugat: Sunt unul dintre voi”, a mai afirmat Jose Mourinho.

Tehnicianul portughez Jose Mourinho, care a mai condus echipa Chelsea în perioada 2004/2007, va fi antrenorul formației londoneze în următoarele patru sezoane.

 Jose Mourinho, care a părăsit sâmbătă Real Madrid, va fi prezentat oficial la 10 iunie.
surs:mediafax.ro
- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente