Acasă Sport National Florin Bratu noul selecționer U21

Florin Bratu noul selecționer U21

Fostul jucător Florin Bratu (41 de ani) a fost ales să în funcția de selecționare al naționalei U21, postul lăsat liber de Adrian Mutut, după ce a semnat cu Univsersitatea Craiova. Bratu a mai pregătit naționala U18.

“E o mare provocare pentru mine. Mereu mi-am dorit să antrenez echipa națională și îmi doresc să fac performanță. Nu e ușor, vin după Mirel Rădoi și Adrian Mutu, doi selecționeri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie”, a spus Bratu.

Fostul atacant are 14 selecții în naționala României pentru care a marcat de 2 ori. Ca fotbalist acesta a evoluat pentru cluburi precum Rapid București, Galatasaray, Nantes, Dinamo București, Valenciennes și Litex Lovech. Are în palmares un titlu în Liga 1, Cupa României, Supercupa României și Supercupa Bulgariei.


Ca antrenor, a activat la Dinamo U19, cu care a câștigat Liga Elitelor în 2017, la România U18, Dinamo București, Aerostar Bacău, Turris Oltul și Concordia Chiajna.

”Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă și să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generație U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under 18.

Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate”, a spus Florin Bratu la FRF TV.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente