luni, aprilie 22, 2024
AcasăSportNationalFlorin Gardoș face lumină în cazul plecării de la Academia Clinceni

Florin Gardoș face lumină în cazul plecării de la Academia Clinceni

Într-un material publicat luni, 10 ianuarie 2022, de prosport.ro (https://www.prosport.ro/fotbal-intern/florin-gardos-isi-minte-clubul-ca-sa-ramana-liber-de-contract-19393553), jurnaliștii citează mai multe surse care susțin că fotbalistul sătmărean, Florin Gardoș, minte că dorește să-și încheie cariera sportivă cu scopul de a rămâne liber de contract și de a se antrena cu o altă echipă.

„Situația lui Florin Gardoș este puțin ciudată. El ne-a transmis că ar vrea să se lase de fotbal, că nu mai are motivație. Acum nu știm ce să mai credem. El în vara trecută trebuia să fie dat afară de la Clinceni, nici Ilie Poenaru nu îl mai voia după o discuție cu șefii. Poe făcuse lista neagră, iar Gardoș era pe ea. Nu îl mai voia deloc la echipă nici Stoica. El se supărase pe niște declarații făcute după un meci de Gardoș. Dar Florin a acceptat un salariu mai mic ca să nu fie dat afară. Atunci avea motivație, iar acum nu mai are? Cum vine asta? Noi avem informații că el și-ar fi găsit ceva tot prin Liga 1. Băiatul vrea să îl lăsăm noi liber de contract, fără să ne mai judecăm. El are restanțe și dacă își bagă memoriu oricum va rămâne liber. Dar e ceva care o să dureze câteva săptămâni. Așa ar rata probabil pregătirea cu clubul care îl vrea. O să discutăm în aceste zile cu el”, au dezvăluit surse din conducerea clubului Academica Clinceni pentru ProSport.

Deranjat de cele prezentate în articolul amintit cât și de faptul că nu a fost contactat pentru a oferi un punct de vedere, Gardoș a făcut câteva precizări pe pagina sa de Facebook:

”Nu obișnuiesc să dau replici sau să comentez articole din presă, pe Facebook, dar de data asta chiar nu m-am putut abține. Așa că vreau să clarific câteva lucruri:
1. În vară nu aveam cum “să fiu dat afară” pentru că oricum, contractul meu a expirat la sfârșitul lunii iunie 2021.
2. La insistența lui Ilie Poenaru, am semnat pentru încă un an, pe un salariu?, nu mai mic (nu ar conta foarte mult pentru că oricum am luat doar un salariu din iunie până acum)
3. Am depus memoriu la sfârșitu lunii noiembrie. În maxim 2 saptamâni voi fi declarat “jucător liber”.
4. Atâta timp cât nu-ți plătești un jucător 5 luni, nu văd de ce ai mai avea pretenția ca el să ramană la club. Dacă eram jucator străin, eram liber de prin 10-15 decembrie (cazul lui Vanzo), dar din păcate, la Ligă procedura e mult mai greoaie decât la FIFA.
5. Ar fi fost de bun simț, ca cel care a scris articolul să mă fi sunat înainte să publice tâmpeniile pe care le spun “sursele” din conducerea clubului.

În urma postării, fundașul sătmărean a primit numeroase mesaje de încurajare. Mulți dintre cei care au comentat au ținut să amintească de cariera de succes pe care a avut-o sătmăreanul, dar și de lipsa de profesionalism a jurnalistului care a scris materialul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente