Acasă Sport International Floyd Mayweather, o nouă victorie

Floyd Mayweather, o nouă victorie

Pugilistul american l-a învins pe mexicanul Saul Alvarez și a unificat centurile WBA și WBC.Floyd Mayweather (36 de ani) și-a extins seria de victorii la profesioniști la 45 de meciuri consecutive. Doi dintre cei trei arbitrii ai meciului de la Las Vegas i-au oferit victoria americanului, în timp ce unul a decis că pugiliștii au fost egali. 

”Am arătat ce pot. Mi-am ascultat antrenorul. L-am ascultat pe tata (n.r. – Floyd Sr este de asemenea un antrenor de box). Am avut un plan excelent și l-am pus în practică”, a spus Mayweather, după meci.

De cealaltă parte, Saul Alvarez, sportiv extrem de tânăr – 23 de ani – s-a declarat dezamăgit de evoluția sa. ”Nu am știut cum să îl prind. Asta a fost tot”, a precizat mexicanul care nu pierduse până aseară niciunul din cele 43 de meciuri disputate la profesioniști. ”Floyd este un luptător incredibil. Este în primul rând foarte inteligent. Nu am reușit să găsesc o soluție la tactica sa”, a mai spus Alvarez.

Americanul a dominat startul meciului, în timp ce mexicanul a făcut câteva runde bune la mijlocul partidei, nefiind, însă, niciodată aproape să îl pună în pericol pe Mayweather, care își consolidează statutul de cel mai valoros pugilist al momentului în lume.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente