luni, iunie 17, 2024
AcasăCosul cu vipereIoșka – cel ce ascunde cloșca

Ioșka – cel ce ascunde cloșca

Nici bine nu s-a răcit scandalul „amețitor” al hunțutului de primar Ioska din Păulești, ăla în care a dat cu oiștea mașinii primăriei într-un gard din Ardud,  că iaca, la orizont se profilează câteva scandaluri vizând niște tunuri imobiliare faine de tot.

Este bine știut că terenurile de pe raza comunei Păulești sunt foarte tare râvnite, deoarece sunt situate în apropierea municipiului Satu Mare, ceea ce le sporește valoarea, în mod exponențial.

După ce a învârtit și răsînvârtit terenurile aparținând fostului prefect Barbul, iată că a mai ieșit la suprafață o afacere cu un teren din Amați care a aparținut unor evrei.

Cu toate că știa foarte bine că terenul respectiv este cu probleme, totuși primarul a încuviințat înstrăinarea acestuia de către un fost consilier local, ba mai mult i-a dat și autorizație de construcție pentru o locuință noului proprietar.

Toate au fost bune și frumoase până ce proprietarul de drept, familia Katz, a câștigat în instanță dreptul de proprietate asupra terenului.

În această situație noul proprietar, de altfel cumpărător de bună credință, s-a văzut pus într-o situație extrem de neplăcută de care nu se face vinovat.

După ani și ani de procese, instanța de judecată a decis că vinovat pentru toată această situație nu este altcineva decât însuși primarul comunei, care a fost obligat să îl despăgubească pe vechiul proprietar, unde mai pui că mai are de plătit și 25 de milioane lei vechi, reprezentând cheltuielile de judecată.

Atenție! Din propriul buzunar și nu din urgisitul buget al Primăriei care nu are bani nici să facă ziua comunei, deși Păuleștiul, o comună de aproximativ 5.000 de locuitori, este una cât se poate de  prosperă. Dar asta este o altă distracție, care nu va mai avea loc, după cum bine se știe!

Domn primar a cam bagat-o pe mânecă, mai ales că este conștient de faptul că în sarcina dumnealui s-au adunat și se vor aduna multe alte gheșefturi și uite așa, din primarul Ioska ce-și plimbă cloșca în cele șapte case pe care le are, se va transforma în primarul cu șapte procese care mai de care mai alese. Pierdute toate!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente