luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareFocuri de armă trase în centrul municipiului Satu Mare

Focuri de armă trase în centrul municipiului Satu Mare

Patru persoane, surprinse în flagrant de către patrula de ordine și siguranță publică în timpul comiterii unui furt, au fost reținute pentru 24 de ore. Pentru prinderea acestora a fost nevoie de somație prin folosirea unui foc de armă.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, aflați în serviciul de patrulare în echipaje mixte cu jandarmii, în seara zilei 02.01.2017, s-au sesizat din oficiu despre faptul că patru persoane au sustras, în jurul orei 21.00, mai multe anvelope noi din depozitul unei societăți comerciale situat pe strada Bujorului din municipiul Satu Mare și încearcă să părăsească zona cu un vehicul.

Polițiștii au reușit identificarea și oprirea în trafic a vehiculului în cauză, pe strada Alexiu Berinde, moment în care doi dintre pasageri au sărit din autoutilitară și au fugit, escaladând gardul unui teren viran din apropiere. S-a trecut la urmărirea lor iar întrucât aceștia nu s-au supus somațiilor repetate de oprire, unul dintre polițiștii echipajului a executat un foc de armă în plan vertical, în urma căruia cei doi s-au conformat.

Astfel au fost identificați toți cei patru bănuiți în comiterea furtului, respectiv trei bărbați din Satu Mare, unul de 45 de ani, aflat la volan, unul de 42 de ani și unul de 27 de ani, respectiv un al patrulea bărbat de 36 de ani din comuna Apa, care în prezent sunt cercetați în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de 03.01.2016 să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente