vineri, iunie 2, 2023
AcasăUncategorizedForțe proaspete la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Forțe proaspete la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Efectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență – ISU “Someș “ al județului Satu Mare, s-a mărit cu 25 de soldați care, începând cu data de 09 ianuarie a.c. au lucrat la dezvoltarea competențelor profesionale, parcurgănd modulul I al planului de învățământ.

Sub o strictă și atentă coordonare, aceștia au fost inițiați în aplicarea prevederilor legislației specifice managementului situațiilor de urgență și a regulamentelor militare, precum și în utilizarea în condiții legale a armamentului din dotare. Toate acestea fiind realizate prin asumarea normelor de conduită profesională.

Făcând parte din categoria de solicitare fizică “accentuată “, soldații nu au neglijat pregătirea lor fizică, lucrând câte 2 ore pe zi la aceasta.

“Pentru probele de evaluare practice și teoretice, aferente modulului I, nu avem nici o emoție! Ambițioși și receptivi cum ne-au demonstrat până acum că sunt, sperăm că nici ei nu vor avea emoții și vor trece încrezători la următorul nivel. Mult succes, dragii noștri!”, transmite ISU Someș Satu Mare.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente