29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleForțe proaspete la Jandarmeria Satu Mare

Forțe proaspete la Jandarmeria Satu Mare

Începând de marți, 5 aprilie 2022, patru absolvenți ai școlilor militare de subofițeri vor contribui la sporirea siguranței sătmărenilor.

În cadrul unui moment festiv organizat la reședința unității, colonelul Ovidiu – Adrian POPA le-a adresat celor patru tineri absolvenți: serg. maj. Borz Bianca – Raluca, serg. maj. Jurchiș Vlad – George, serg. maj. Kiss Attila – Roland și serg. maj. Tomoiagă Mircea – Radu, un cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare, dorindu-le succes în cariera care începe în cadrul structurilor de ordine publică.

De asemenea, a fost stabilit programul imediat de integrare a acestora în echipa jandarmeriei sătmărene, tutorii profesionali (stabiliți dintre cadrele cu cea mai mare experiență) fiind cei care îi vor ghida în activitatea profesională și îi vor ajuta să-și pună în valoare cunoștințele dobândite pe parcursul studiilor.

Cei patru tineri subofițeri au fost recrutați la nivelul unității și sunt absolvenți ai Școlilor militare de subofițeri de la Fălticeni și Drăgășani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente