marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocaleFortele politice si-au dat intalnire la Negresti Oas

Fortele politice si-au dat intalnire la Negresti Oas

Pentru prima oară Forțele Politice din Satu Mare și-au dat întâlnire la o dezbatere reală. PDL-PSD-PNL-UDMR: Paul-Blaga-Silaghi-Fedorca-Doloczki Istvan. Mare lucru. Presedintele partidului PDL Petre Muresan, Vicepresedintele Kira Beniamin si alti membrii ai diverselor partide. Promisiuni peste, promisiuni:  Autostrada Oașului începută de PDL va fi dată gata de USL. Important este că avem un termen. Important este că forța evenimentului nostru a provocat un termen: anul viitor. “Țara Oașului a luat în căsătorie Albumul Monografic și site-ul” – cum parafraza la lansarea de la ora 17 Andreea Paul, Deputatul Țării Oașului, momentul acesta de nunți din Țara Oașului. Da! Țara Oașului va fi promovată cum se cuvine în business-ul turistic. Merită: Valea Măriei-situl dacic Boinești-spectacolul caselor din Certeze-normalitatea sărbătorii în costume populare în toată zona Oașului-Muzeul Țării Oașului.

Potrivit președintelui PDL, Vasile Blaga, organizația din Satu Mare este pe drumul cel bun, cum nu a mai fost în ultimii 15 ani. Declarația a fost făcută ieri, 16 august la Negrești, unde liderul democrat-liberal a participat la lansarea Albumului monografic Țara Oașului și a site-ului www.taraoasului-romania.ro, eveniment inițiat de deputatul Andreea Paul. Totodată, liderul PDL a felicitat-o pe Andreea Paul spunând că este unul dintre cei mai activi parlamentari și că reușește să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propune. „Cunosc bine organizația din Satu Mare deși nu puteam să mă ocup în mod special de o anumită filială. Cu toate acestea nu puteam să nu observ evoluția celor de aici”, a conchis Blaga.

Există un sentiment de Putere al Țării Oașului. Acest sentiment se exprimă de astăzi înainte. Faptele vorbesc. Deputatul Andreea Paul este primul deputat din Țară și din Țara Oașului care-și îndeplinește promisiunile din campania electorală. Aveți aici câteva din momentele importante ale lansării de la Muzeul Țării Oașului, de la ora 17. Au fost prezenti:  Aurelia Fedorca și Remus Vârnav, Money Chanel pentru transmisia live a întregului eveniment din Țara Oașului. Centrul business este Țara Oașului: oameni harnici și de încredere, businessuri de familie. Nimic mai impresionant decât clipele Sărbătorii Țâpurin s-audă România, a spus Andreea Paul

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente