Acasă Sport Local Fotbal: Olimpia Satu Mare-CSM Râmnicu Vâlcea 2-2

Fotbal: Olimpia Satu Mare-CSM Râmnicu Vâlcea 2-2

olimpiaA început returul campionatului, iar sâmbătă 28 februarie, Olimpia jucat în deplasare, în compania echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Partida a contat pentru etapa a XVII-a din Seria a II-a. Olimpia a încheiat la egalitate (scor 2-2).
Meciul s-a jucat de la ora 11.00, și a fost arbitrat de Valentin Iugulescu din Târgoviște, acesta fiind ajutat la margini de Adrian Ionescu și Florin Pucheanu.
Olimpia fost susținută la Vâlcea de o micuță galierie formată din 30 de persoane, care însă au dominat fondul sonor.
În minutul 16 , gafă mare a lui Ov. Popescu, Faur profită și scapă singur spre poarta vâlceană, dar este ajuns din urmă de căpitanul vâlcenilor, I. Stoica, care îl blochează în ultimul moment.  Scorul a fost deschis în minutul 25 al partidei de către Neagoe, care a scăpat singur în fața porții și a înscris fără probleme. În minutul 27 Faur restabilește egalitatea pe tabela de marcaj cu o lovitură de cap după o centrare venită din dreapta (1-1).11 minute mai târziu, Rus scapă singur cu A. Popescu, portarul vâlcean respinge în prima fază, dar mingea ajunge din nou la jucătorul Olimpiei, care marchează (1-2).

Cea de-a doua repriză a fost lipsită de ocazii majore, singura faza periculoasă fiind în minutul 73 când vâlcenii au înscris. Golul egalizator a fost marcat de Konyeha în minutul 73, dintr-o centrare a lui Neagoe, vâlceanul stabilind astfel scorul final al partidei, 2-2.

CSM: A. Popescu – Samson, Pîrvulescu, I. Stoica, Al. Ionescu – Ov. Popescu, Vl. Munteanu – Ad. Popa, Ad. Neagoe, B. Geantă – M. Staicu
Rezerve: D. Popescu – Codin, Deaconescu, L. Iordache, Himcinschi, Melcea, Konyeha
Antrenor: Alexandru Pelici

Olimpia: Anca – D. Muntean, Heil, Fl. Mureșan, Iuhas (cpt.) – R. Rus, Onicaș, Villand, Bic (min. 87 Micaș) – Bujor (min. 72 Selagea), Faur (min. 80 Feier)
Rezerve: Șuta – M. Ioniță, Micaș, Szarczkopf, Selagea, Cădar, Feier
Antrenor: Tiberiu Csik

olimpia2

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente