marți, ianuarie 31, 2023
AcasăLocaleFOTO. Accident cumplit în județ: o persoană a decedat iar alta e...

FOTO. Accident cumplit în județ: o persoană a decedat iar alta e în comă indusă

UPDATE 1

Bărbatul decedat este șoferul autoturismului, iar persoana în comă indusă este pasagerul din dreapta, o femeie, cel mai probabil partenera sa.

Șoferul autoutilitarei, un bărbat, este conștient și nu a avut nevoie de îngrijiri suplimentare.

Marți, 27 septembrie 2022, un cumplit accident de circulație a avut loc între localitățile Apa și Iojib din județul Satu Mare. O persoană a decedat iar alta este în comă indusă. A treia victimă nu necesită transport la spital.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD care va transfera pasagerul aflat în comă indusă la Spitalul din Baia Mare.


„Astăzi, la ora 15:06, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să întervina la un accident rutier între două autoturisme, între localitățile Apa și Iojib.


La fața locului s-au deplasat 14 cadre militare cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă cu medic, o ambulanță SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și elicopterul SMURD Jibou.


În urma coliziunii dintre cele două autoturisme au rezultat 3 victime din care 2 încarcerate.
S-a acționat pentru extragerea victimelor încarcerate, la una dintre acestea s-au întreprins manevrele de resuscitare, ulterior s-a declarat decesul acesteia. Cealaltă victimă, in comă indusă, va fi transportată la Unitatea de Primire Urgențe Baia Mare cu elicopterul SMURD Jibou. A treia victima nu necesită transportul la Spital”, transmite ISU Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente