vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocaleFoto. Asistenta Corina Cociotă, laureată cu premiul “Dr.Karoly Mozes”

Foto. Asistenta Corina Cociotă, laureată cu premiul “Dr.Karoly Mozes”

Corina Cociotă, asistentă medicală în cadrul Spitalului Județean de Urgență – SJU Satu Mare, laureată a premiului ”Dr.Karoly Mozes”

Sâmbătă, 14 mai 2022, la Oradea, a avut loc Gala Premiilor Dr. Mozes Karoly în cadrul căreia  au fost premiați cei mai activi și implicați asistenți medicali, mulți dintre ei aflați în prima linie a serviciilor medicale.

La ceremonia acordării premiilor a fost prezent ministrul Sănătații, dr. Alexandru Rafila, Attila Cseke, ministru al Dezvoltării și fost ministru al Sănătații, dr. Aurel Mohan, președintele Fundației pentru Sănătate și Iuliana Busuioc, președintele OMGMAMR Bihor.

La această a zecea ediție, au fost premiați un număr de 6 asistenți medicali. Fapt cu totul remarcabil, printre cei aflați pe lista premiaților s-a aflat o sătmăreancă, anume Corina Cociotă, asistentă în cadrul SJU SM.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Corina Cociotă este asistentă medicală principală în secția de Anstezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

”Este o adevărată profesionistă. Este foarte bine pregătită, mereu aproape de pacienți, caldă, calmă, bun coleg. Un exemplu, un model pentru noi toți” spun colegii Corinei de la secția de Terapie Intensivă.

“Premiul reprezintă un omagiu adus tuturor asistenților medicali pentru contribuția lor la îngrijirile acordate pacienților, cu precădere în perioada pandemiei” a spus Adrian Marc, managerul SJU Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente