marți, ianuarie 31, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareFOTO. Coloane de mașini la intrarea în Botiz. Accesul în comună se...

FOTO. Coloane de mașini la intrarea în Botiz. Accesul în comună se face pe o singură bandă de circulație

Aglomerație la intrarea în Botiz, județul Satu Mare. Se așteaptă și câte 30 de minute pentru a ieși sau a intra în comună, timp în care se formează coloane de mașini.

Luni, în jurul orei 14:00, coloana de mașini, pe sensul de intrare în comună, se întindea de la ieșirea din sensul giratoriu al variantei de ocolire și până la calea ferată. Pe sensul de ieșire din Botiz coloana de așteptare se întindea de la nivelul trecerii cu calea ferată și până după sediul primăriei.

Aglomerația se datorează lucrărilor de reabilitare a drumului național – DN 19, tronsonul Botiz – Ciuperceni. Potrivit informațiilor Jurnalul de Satu Mare, pe tronsonul respectiv se efectuează zeci de tasări locale, în suprafață totală de 1000 de metri pătrați, pe locurile în care s-au format acele găuri imense în asflat.

Lucrările au început în urmă cu aproximativ o săptămână și vor fi finalizate în cel puțin două săptămâni fiindcă aceste intervenții trebuie lăsate și sub trafic câteva zile, înainte de a fi finalizate.

Din această cauză, luni, 10 ocotombrie 2022, în zona trecerii la nivel cu calea ferată, accesul în localitate și din localitate s-a făcut doar pe o bandă de circulație, motiv pentru care s-a format aglomerație.

În timpul lucrărilor se vor mai creea astfel de ambuteiaje motiv pentru care puteți utiliza rute ocolitoare după cum urmează: DN 19 – Str. Șirul Mare- str. Gh. Barițiu; accesul spre localitatea Halmeu, respectiv județul Maramureș se va realiza fie pe tronsonul strada Odoreului – DN 19F, fie pe tronsonul Str. Noroieni – str. Șirul Mare – localitatea Botiz.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente