sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocaleNationaleUn tânăr ucrainean a fost depistat în Vama Petea cu permis de...

Un tânăr ucrainean a fost depistat în Vama Petea cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un ucrainean care a prezentat la controlul documentelor un permis de conducere fals, cu însemnele autorităților din Ucraina.

Duminică, 09 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean ucrainean în vârstă de 21 de ani. Acesta conducea un autovehicul marca Fiat Scudo, înmatriculat în Ucraina. 

Polițistul de frontieră a solicitat la control documentele de călătorie ale tânărului, dar și permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților ucrainene. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora aconstatat că permisul de conducere este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond specifice unui document autentic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente