vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocaleFoto. “Mica Veneție” s-a mutat din Parcul Cubic, în Pasajul Corneliu Coposu

Foto. “Mica Veneție” s-a mutat din Parcul Cubic, în Pasajul Corneliu Coposu

E jale în pasajul Corneliu Coposu din centrul municipiului Satu Mare, acolo unde în această perioadă se desfășoară Târgul Mărțișorului. Precipitațiile căzute în ultima perioadă au scos la iveală “calitatea” lucrărilor efectuate, nu de multă vreme, în Centrul Nou al municipiului Satu Mare.

Amintim că valoarea lucrărilor este de 33,363,982.92 lei (6,8 milioane de euro), proiectul fiind finanțat din fonduri europene.

Ochiuri de apă acoperă, în mare parte, zona cuprinsă de la intrarea în Pasajul Corneliu Coposu – vizavi de Casa Albă și până în zona Gropii lui Gyuszi. Apa băltește neavând unde să se scurgă. Acolo unde sunt guri de scurgere, ele sunt așezate într-o zonă mai înaltă iar apa băltește de jur-împrejur. Din burlanul instalat pe una dintre căldirile situate în Pasaj, apa curge în voie, direct pe pavaj, neavând unde să se scurgă. 

Lucrurile nu stau cu mult mai bine nici în Piața 25 Octombrie. Și atunci sătmărenii se întreabă: a verificat cineva calitatea acestor lucrări înainte de recepție?.

Nota redacției: Dacă vizitați în această perioadă Târgul Mărțișorului, luați-vă cizme în picioare sau ce puțin ghete impermeabile.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente