duminică, mai 26, 2024
AcasăsusFoto. Microbuz plin cu muncitori, răsturnat pe Centura de Ocolire. A fost...

Foto. Microbuz plin cu muncitori, răsturnat pe Centura de Ocolire. A fost activat planul Roșu de intervenție


Accident grav pe Centura de Ocolire a Municipiului Satu Mare.

Un microbuz care duce muncitori la muncă s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, azi, în jurul orei 15.40.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe SMURD, două autospeciale de descarcerare, la fața locului deplasându-se și prim adjunctul ISU Satu Mare.

Știre în curs de actualizare…

ACTUALIZARE 1


Astăzi, 12.09.2022, la ora 15.37, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier între un autoturism și în microbuz de transport persoane, în municipiul Satu Mare, str. Lucian Blaga, cu ieșire la centura.


La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de transport personal și victime multiple, o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic și o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
Forțele de intervenție ajunse la locul accidentului au constatat că sunt 8 victime.

Victimele nu au fost încarcerate și sunt in stare de conștiență. La ora 16.00 a fost activat Planul Roșu de intervenție.

ACTUALIZARE 2


La locul intervenției au fost angrenate un număr de 17 cadre militare, din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, din care 2 ofițeri și 15 subofițeri.
La eveniment au intervenit și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.


Din cele 8 victime, o persoană refuză transportul la spital, iar celelalte 7 victime sunt transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru investigații medicale.


- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente