miercuri, mai 29, 2024
AcasăPoliticaLocalTinerii liberali sătmăreni, prezenți la școala politică de vară a Tinerilor Național...

Tinerii liberali sătmăreni, prezenți la școala politică de vară a Tinerilor Național Liberali (TNL)

În perioada 8 – 11 septembrie a.c., în stațiunea Venus a avut loc Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal, ediția 2022 desfășurată sub egida ”Next Level Leadership”, la care au participat 1.000 de tineri din toată țara printre care și 20 de membri ai Organizației de Tineret PNL Satu Mare alături de președinta organizației, Bianca Murgu.

Pe parcursul celor trei zile tinerilor sătmăreni li s-a alăturat, pentru puțin timp, și președintele organizației județene, deputatul PNL Adrian Cozma.

“Vizita președintelui organizației județene denotă încredere și susținere pentru tineretul liberal sătmărean și totodată motivație și determinare, catalizator în lupta spre îndeplinirea tuturor obiectivelor noastre. Una dintre cele mai bune modalități pentru a deprinde abilități de leadership este de a asculta și a discuta în profunzime cu persoane care au reușit prin eforturi susținute să ajungă un lider, indiferent de domeniul în care activează”, a transmis la finalul Școlii de Vară TNL, președinta TNL Satu Mare, Bianca Murgu.


În cursul zilei de vineri tinerii liberali au luat parte la workshop-uri și dezbateri susținute de: Sorin Mihai Cîmpeanu – Ministrul Educației, Ioana Lazăr – secretar general al Ministerului Educației, Gigel Paraschiv, Sorin Ion și Bogdan Cristescu – secretari de stat; Mike Costache, CEO-ul companiei d10e; dr. Ion Duvac – profesor asociat. Ziua s-a încheiat cu un concert susținut de Cabron.


Sâmbătă a avut loc main event-ul ediției unde ne-a onorat cu prezența președintele Partidului Național Liberal, prim-ministrul României, domnul Nicolae Ionel Ciucă, secretarul general al PNL, ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Bode, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, președintele Senatului, doamna Alina Gorghiu și Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. Consilierul de stat, Cătălina Galer, a prezentat mesajul președintele României, domnul Klaus Iohannis.


Președinta Organizației Tinerilor Național Liberali, Mara Mareș, a prezentat mesajul nostru reafirmând faptul că noi, tineretul, suntem motorul Partidului Național Liberal. În continuare tinerii liberali au luat parte la simularea unui talk-show politic (role play), în care participanții au intrat în diferite roluri și au reprezentat curentele politice din România. Ziua s-a încheiat cu un concert Ruby.

Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal este cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România și totodată este principalul eveniment de interacțiune și dezvoltare în plan personal, profesional și politic pentru tinerii liberali.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente