29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăEducatie&CulturaFOTO. Moștenitorul coroanei britanice, într-o nouă vizită în România

FOTO. Moștenitorul coroanei britanice, într-o nouă vizită în România

Prinţul Charles al Marii Britanii, aflat într-o vizită în țara noastră, a fost primit miercuri la Palatul Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis, la Palatul Victoria de către premierul Nicolae Ciucă și la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Margareta și principele Radu.

De asemenea, ​Prinţul Charles a vizitat centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo alături de Custodele Coroanei române, Margareta. Potrivit Agerpres, ei au fost întâmpinaţi la intrarea în centrul de refugiaţi de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Prinţul Charles, primit de președintele și premierul țării

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a apreciat dedicarea şi implicarea Alteţei Sale Regale în promovarea biodiversităţii şi a mediului rural românesc, precum şi în activităţi caritabile în ţara noastră, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Moştenitorul coroanei britanice a fost apoi primit de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria. Ulterior, în cursul după-amiezii, Prinţul de Wales s-a întâlnit cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi cu principele Radu, la Palatul Elisabeta. Prinţul Charles a mai vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018, scrie News.ro.

Cuplul regal român a invitat pe Principele de Wales la ceai. La finalul întâlnirii, Alteţa Sa Regală a admirat arţarul auriu pe care l-a plantat, în anul 2011, în Memorialul Copacilor din grădina Palatului Elisabeta. Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. În zilele noastre, Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în țara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale”, a transmis Casa Regală a României.

Sursa Foto: Facebook Familia Regala a Romaniei

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente