29.8 C
New York City
luni, august 8, 2022
AcasăsusFOTO. Polițiștii au oprit munca pe un șantier din Satu Mare. Mai...

FOTO. Polițiștii au oprit munca pe un șantier din Satu Mare. Mai mulți trecători, la un pas să fie loviți de cărămizi

Au căzut cărămizi de pe o clădire aflată în lucru, în municipiul Satu Mare. Un echipaj de poliție a intervenit la fața locului și a oprit munca până la asigurarea corespunzătoare a perimetrului.

Potrivit informațiilor Jurnalul de Satu Mare, în cursul acestei dimineți au început să cadă cărămizi de pe o clădire aflată în lucru, situată pe strada Horea din municipiul Satu Mare.

La fața locului, redactorii Jurnalul de Satu Mare au constatat că cele sesizate de cititori se confirmă astfel că au anunțat Primăria Satu Mare, clădirea fiind în patrimoniul municipiului.

Imediat la fața locului a apărut și un echipaj de Poliție care a oprit activitatea pe șantier până în momentul în care muncitorii au asigurat permietrul înconjurător.

În jurul orei 09.30, atunci când au început să cadă cărămizi, muncitorii demolau pereți iar accesul trecătorilor pe trotuar era permis.

Abia după sesizarea noastră, trotuarul a fost imprejmuit cu bandă. Menționăm că parcarea în perimetru era interzisă, însă nu și acccesul pietonilor pe trotuar.

Un alt aspect, terasa unui local din zonă se întinde până dincolo de șantier.- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente