29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăLocaleFOTO. Unei sătmărence i s-a făcut rău pe stradă. Trecătorii i-au sărit...

FOTO. Unei sătmărence i s-a făcut rău pe stradă. Trecătorii i-au sărit în ajutor și au chemat ambulanța

În această după-amiază, în jurl orei 13.30, unei femei i s-a făcut rău în timp ce mergea cu bicicleta pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare. Trecătorii i-au sărit în ajutor și au chemat ambulanța.

Din cauza căldurii femeia aproape că a leșinat, trecătorii găsind-o rezemată de gardul de protecție de la Pod. Au sunat a 112, i-au dat apă și au stat lângă ea până a sosit ambulanța. Cu ajutorul lor femeia a fost a fost urcată în ambulanță pentru acordarea primului ajutor.

Vă reamintim că în perioada 4 – 7 august, Satu Mare este sub cod galben de caniculă. Potrivit ANM, în această perioadă: „În vestul și în sudul țării valul de căldură se va extinde și va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade.

La Satu Mare, în cursul zilei de mâine sunt așteptate maxime ce vor ajunge la 36 de grade Celsius. În acest context acordați o atenție sporită măsurilor de protecție.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente