29.8 C
New York City
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăEducatie&CulturaFoto. Preșcolarii Grădiniței Nr.9 au învățat regulile de circulație pietonală chiar de...

Foto. Preșcolarii Grădiniței Nr.9 au învățat regulile de circulație pietonală chiar de la polițiștii din cadrul IPJ

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au făcut o vizită copiilor din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Nr.9 Satu Mare, joi, 19 mai 2022. Scopul vizitei a fost de a prezenta preșcolarilor acțiunea educativă care își propune să îi familiarizeze pe cei mici cu regulile de circulație.

”„Ce zi frumoasă!”, au exclamat cu bucurie toți copilașii Grădiniței cu Program Prelungit Nr 9 Satu Mare!

Vizita reprezentanților Serviciului Rutier și de la Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare a încântat joi, 19 mai 2022, toți preșcolarii grădiniței noastre cu o minunată activitate educativă! Deși mai cu emoții și retineri la început, toți copiii au participat cu entuziasm căci au avut oportunitatea de a învăța într-un mod inedit și atractiv despre cum trebuie să circule în calitate de pieton!

O bucurie a fost și posibilitatea de a urca în mașina de poliție, de a încerca echipamentul specific, cât și de a porni sirena! Mulțumim partenerilor și prietenilor noștri și îi mai așteptăm cu drag la grădinița noastră!”, este mesajul transmis de directorul Grădiniței Nr. 9, Garbriela Supuran.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente