luni, februarie 26, 2024
AcasăEconomico-socialSocialHoții de lemne din Oaș, luați în vizior de polițiști

Hoții de lemne din Oaș, luați în vizior de polițiști

Hoții de lemne din trei localități din Țara Oașului au fost luați în vizior de polițiști. În timpul unei acțiuni de combatere a tăierilor ilegale de lemne, au fost aplicate trei sancțiuni.

Concret, la data de 19 mai a.c., în intervalul orar 09.00-15.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică-Biroul Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu polițiști ai Secției nr.9 Negrești-Oaș, au actționat pe raza localităților Certeze, Huta Certeze și Negrești-Oaș, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În urma activităților desfășurate, polițiștii sătmăreni au aplicat 2 sancțiuni, conform prevederilor Legii nr.171 din 2010, în valoare de 2000 de lei, precum și o sancțiune, conform O.U.G. 195 din 2002, în valoare de 1000 de lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și de ridicare a plăcuțelor aferente.

Totodată, polițiștii au procedat la confiscarea a 7,93 metri cubi de material lemnos.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente