vineri, mai 24, 2024
AcasăLocaleFOTO: Primăria Certeze a făcut curat în dealul din Hută unde s-a...

FOTO: Primăria Certeze a făcut curat în dealul din Hută unde s-a defășurat Sâmbra Oilor

Primăria Comunei Certeze, gazdă și totodată unul dintre principalii organizatori ai Sâmbrei Oilor, a făcut curat în urma dezastrului lăsat de comercianții și participanți la manifestare.

În imaginile date publicități s-a putut observa gradul de civilizație al comercianților și participanților la Sâmbra Oilor. Și unii și alții au lăsat dezastru în urma lor. Au aruncat peturi, șervețele și alte deșeuri unde le-a fost la îndemână, fără să se gândească o clipă la mediul înconjurător.

Ce-i drept, la Sâmbră nu au putut fi observate coșuri de gunoi ori containere în care participanții să arunce farfuriile de plastic din care au mâncat, flacoanele de la suc ori altele.

Vina poate fi considerată egală, oarecum. Pe de o parte, organizatorii nu au asigurat containere ori coșuri de gunoi care să poate fi utilizate de participanți însă, nici comercianții nu s-au sinchisit să pună lângă mese măcar niște pungi pentru gunoi și iată că astfel s-a format un adevărat dezastru ecologic.

Este bine că în cele din urmă greșeala a fost reparată iar zona ecologizată. Poate învățăm din greșeli și pe viitor nu le mai repetăm.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente