luni, aprilie 22, 2024
AcasăEconomico-socialSocialRețea de traficanți de droguri din Oaș, destructurată. Patru tineri au fost...

Rețea de traficanți de droguri din Oaș, destructurată. Patru tineri au fost reținuți

La data de 4 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune, într-un dosar penal ce vizează o grupare infracțională specializată în traficul național și internațional de droguri de risc și mare risc.

Astfel, polițiștii au pus în executare 32 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare.

În urma acțiunii, au fost ridicate 60 de comprimate ecstasy, 25 de doze de cannabis, 23 de grame de rezină de cannabis, 5 doze de cocaină, 20 de grame de substanță pulverulentă de culoare albă, dispozitive pentru mărunțit și telefoane mobile.

Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii.

Față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani, toți din Negrești Oaș, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentați instanței, cu propunere legală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, respectiv inspectoratelor de poliție județene Satu Mare și Bihor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente