vineri, decembrie 9, 2022
AcasăDivertismentFoto. Se fac ultimele pregătiri înaintea deschiderii Târgului de Crăciun

Foto. Se fac ultimele pregătiri înaintea deschiderii Târgului de Crăciun

Doar câteva zile ne mai despart de deschiderea Târgului de Crăciun din municipiul Satu Mare care se va desfășura în perioada 28 noiembrie – 6 ianuarie.

De ceva vremea se lucrează la împodobirea Centrului Nou și a Pieței 25 Octombrie, acolo unde se va desfășura târgul, în cursul zilei de astăzi fiind adus bradul și căsuțele la care sătmărenii vor găsi cadouri alese și produse artizanale deosebite.

Târgul de Crăciun promite să aducă în Piața 25 Octombrie delicii și preparate tradiționale, decorațiuni artizanale și o multitudine de produse specifice ce vor deveni cadouri speciale pentru cei dragi. În cadrul târgului, la atelierul Moșului vor avea loc diferite activități distractive, iar copilașii se vor putea plimba cu trenul Moșului care va face un tur al târgului, pornind din fața Centrului Comercial Someșul.

Și de aceste sărbători, la târg sătmărenii vor putea asculta și colinde tradiționale, concerte cu DJ sătmăreni, concerte cu formații locale, coruri bisericești și tineri sătmăreni talentați.

Târgul de Crăciun se va deschide pe data de 28 noiembrie, o dată cu pornirea iluminatului festiv, la fel ca și în anii precedenți.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente