miercuri, iunie 19, 2024
AcasăLocaleFoto și video: Microbuz cu peste 8.700 de pachete de țigări, depistat...

Foto și video: Microbuz cu peste 8.700 de pachete de țigări, depistat în Lazuri

Polițiștii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au descoperit în dimineața zilei de 15 mai în trafic un autovehicul care transporta 8.745 pachete de țigări de proveniență ucraineană, ascunse într-un locaș special amenajat, în spatele cabinei. Șoferul este cercetat pentru contrabandă, iar țigările și mașina i-au fost ridicate în vederea confiscării.

Picture 072Azi dimineață, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în zona de competență. Astfel, în jurul orei 08.00, a fost oprit pentru control pe o stradă din municipiul Satu Mare, o autoutilitară marca Peugeot Boxer, condusă de Andras P., în vârstă de 46 de ani, din localitatea Lazuri, județul Satu Mare. Existând suspiciuni că transportă țigări, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mașinii. Drept urmare, s-a constatat că autovehiculul avea amenajat, în compartimentul marfă, un locaș special, unde au fost descoperite într-un perete dublu, în spatele cabinei, 8.745 pachete de țigări marca Jin Ling, de proveniență ucraineană, în valoare de 39.544 lei.

Șoferul a declarat că a închiriat mașina de la o persoană, pentru a o folosi la transportulPicture 034 legumelor și al fructelor și că nu știa despre existența locașului ori prezența țigărilor în mașină. Întreaga cantitate de țigări, precum și mașina au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

http://youtu.be/UtPNibLRQOQ

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente