29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăEconomico-socialSocialFOTO. Trei copii din Satu Mare au găsit un portofel plin cu...

FOTO. Trei copii din Satu Mare au găsit un portofel plin cu bani pe care l-au predat poliției

Trei tineri, copii, putem spune, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, au dat dovadă de bună-creștere, un simț civic deosebit și tot mai rar întâlnit în zilele noastre, și au predat poliției un portofel plin cu bani și documente. Cu toate că vorbim de o sumă de bani importantă și de vârste la care nu luăm întotdeauna cele mai mature decizii, copiii, au făcut ceea ce era corect și au înapoiat banii.

Concret, în după-masa zilei de 15 iunie, trei copii din Odoreu, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, s-au prezentat la sediul Poliției Locale Odoreu pentru a preda polițiștilor un portmoneu cu acte și o sumă importantă de bani pe care l-au găsit pe str. Republicii din Odoreu.

Polițiștii locali au preluat portmoneul, au identificat proprietarul acestuia, un taximetrist din Satu Mare, restituindu-i portmoneul cu întreaga suma pierdută ( aproximativ 4000 lei) și toate actele.

„Felicitări acestor tineri care au dat dovadă de simț civic și responsabilitate. Felicitări Poliției Locale Odoreu ! Suntem mândri de voi”, a transmis Primăria Odoreu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente